Executive Search via Mister Jobs

Executive Search via Mister Jobs houdt in dat u een samenwerking aangaat met een specialist in het identificeren en benaderen van de juiste personen voor sleutelposities in uw organisatie. Mister Jobs Executive Search biedt u een op maat gemaakte high-end recruitment oplossing.

Executive Search

Wat maakt Executive Search anders dan ‘gewone’ werving en selectie? Allereerst zit het verschil in de functie die vervuld moet worden. Het is een zoektocht naar een kandidaat voor een cruciale rol binnen een organisatie, de beste senior professional. Vaak zijn dit rollen startend bij een jaarsalaris van minimaal €90.000,-. Deze professionals zijn zelden actief op zoek naar een nieuwe functie, waardoor het lastig kan zijn hen te identificeren.

Hierdoor is een Executive Search proces vaak intensiever en langduriger. Dit maakt het lastig om dit als zoekende organisatie zelf op te pakken. Bij het inschakelen van een Executive Search bureau, zoals Mister Jobs, kunt u uitgaan van volledige ontzorging en intensieve begeleiding tijdens de zoektocht naar kandidaten voor uw managerial functies.

Het proces

Executive Search bij Mister Jobs begint altijd met een persoonlijke kennismaking en een intensieve intake met alle stakeholders. Wij willen van u weten wat u zoekt en wat van belang is voor uw organisatie. We zoeken immers iemand die voor een lange termijn de koers en richting bepaalt in uw organisatie: het vinden van de juiste persoon is dus ontzettend belangrijk. Wij werken alle documentatie uit in een position profile, zodat het intensieve zoekproces kan beginnen.

Mister Jobs maatwerk

Tijdens dit proces zoeken wij binnen en buiten ons omvangrijke netwerk aan professionals naar de beste leider, directeur, manager of bijvoorbeeld CEO voor uw organisatie. Uiteraard houden wij u wekelijks op de hoogte van de voortgang van het traject en voorzien u uiteindelijk van de best beschikbare kandidaten voor de openstaande functie.

Executive Recruitment door Mister Jobs

Bij Mister Jobs voeren wij het Executive Recruitment uit op basis van exclusiviteit. We hebben een uitgebreid track record van uitstekende executive hires als gevolg van het volledige Executive Search proces dat wij aanbieden. Waar we bij Mister Jobs voor staan is volledige ontzorging. Niet alleen voor u als klant, maar ook mogelijke kandidaten voorzien wij van zoveel mogelijk informatie en begeleiding.

Op deze manier weten wij ook de latent zoekende professionals te enthousiasmeren voor een nieuwe uitdaging in uw organisatie. De optelsom van onze deskundigheid, ervaring, transparantie en kwalitatieve netwerk maakt dat wij vaak meerjarige klantrelaties aangaan en vaak meerder posities weten in te vullen voor onze klanten.

Executive Search