Freelance via Mister Jobs

“Wat heb ik als zzp’er of freelancer aan een tussenpartij zoals Mister Jobs?” De vraag wordt ons nog weleens gesteld. Deze vraag krijgen we voornamelijk wanneer zzp’ers op onze website beland zijn, tijdens de zoektocht naar een nieuwe (ICT) opdracht. Wij maken het namelijk voor professionals mogelijk om via ons opdrachten te vinden, hierop te reageren en te starten bij een interessante opdrachtgever. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen. Maar toch brengt een tussenpartij zoals Mister Jobs voordelen met zich mee.

Freelance Mister Jobs

Mister Jobs ZZP is een broker/intermediair. Dit betekent dat wij een tussenpartij voor zowel organisaties, als professionals zijn. Wij zetten ons in om de juiste kandidaten te vinden voor opdrachten van bedrijven. Hierdoor nemen wij juridische risico’s van de organisaties grotendeels over.

Wij nemen daarnaast ook de urenadministratie, facturatie, controle en betalingen van facturen, vergoedingen/declaraties en screening van professionals over.

Toegang tot een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers

Als broker hebben wij veel diverse opdrachtgevers voor wie wij de juiste kandidaat zoeken. Voordeel van ons netwerk voor jou is dat je toegang krijgt tot veel opdrachtgevers. Wij kennen de opdrachtgevers en hun opdrachten goed, waardoor wij makkelijker de juiste kandidaat plaatsen die aansluit op de opdracht.

Wat wij dus voor jou als broker betekenen, is toegang tot veel opdrachten in verschillende sectoren. Er zijn veel diverse aanvragen vanuit onze opdrachtgevers, waardoor iedere professional aan de slag kan met een geschikte opdracht. Daarnaast bieden wij jou toegang tot opdrachtgevers die geen inhuurcontract rechtstreeks met professional afsluiten.

Freelance