IT Recruitment door Mister Jobs

Het is geen nieuws dat IT talent lastig te vinden is, en IT recruitment is vak apart. Bij Mister Jobs staan we sinds onze start in bekend om het werven van IT specialisten. Denk bijvoorbeeld aan vacatures in de richting van Cloud architecten, Service managers, projectmanagers, Ontwikkelaars, TAB, Software Engineers, Data Architecten en Systeembeheerders. Door onze jarenlange expertise in het werven hebben onze recruiters een netwerk opgebouwd.

Tools binnen I(C)T recruitment

Het vinden van de juiste kandidaat binnen een complexe en competitieve markt is een intensief proces. Bij Mister Jobs spelen we hier op in door gebruik te maken van (naast ons eigen netwerk) A.I. sourcing tools, contacttools, diverse jobboards en data platformen zoals LinkedIn. Onze succesformule is een combinatie van kennis, ervaring én een persoonlijke benadering.

IT recruitement

Deze persoonlijke benadering geldt niet alleen richting de kandidaten, maar ook richting de opdrachtgever. Wij luisteren met oprechte interesse naar jouw wensen en weten de beste kandidaten te werven. Dit doen wij door proactief te ‘hunten’ naar IT’ers die matchen bij jouw bedrijfscultuur.

Recruitment proces bij Mister Jobs

Wanneer je besluit jouw lastig in te vullen IT vacatures bij Mister Jobs onder te brengen, volgt er eerst een intake. We willen niet enkel weten naar welke functie wordt gezocht, maar ook welke harde eisen, nice-to-have’s en persoonlijke eigenschappen er worden verwacht van de perfecte kandidaat.

Vervolgens zetten wij de search op. Wij gaan eerst met mogelijke kandidaten in gesprek en leggen vervolgens de beste matches bij jou voor. Gedurende het sollicitatieproces blijven we met zowel klant als kandidaat in contact, om zo verrassingen te voorkomen.

IT Recruitment