Over Mister Jobs

Bij Mister Jobs hebben we één echte overtuiging.
Wij geloven in mensen

Sinds 2007 weten wij juist ‘de mens achter de machine’ op te sporen. Hun talenten, vaardigheden, carrièredoelen én ambities te verbinden met bedrijven. Laat ons je voorstellen!

Mister Jobs geeft advies over hoe talent te betrekken binnen uw organisatie en ondersteunen wij bij het opzetten of verbeteren van de recruitmentafdeling.

Focus en de juiste aandacht

Voor de invulling van vacatures zijn veel organisaties afhankelijk van werving- en detacheringsbureaus. Die bureaus hengelen erop los in dezelfde vijver. Niet alleen voor jou als klant maar ook voor vele andere klanten. De kans dat daarmee een vacature succesvol wordt ingevuld is sterk afhankelijk van toeval en van de mate waarin het bureau commitment voelt aan en aandacht krijgt van de organisatie.

Executive Search

Focus en de juiste aandacht zijn cruciaal voor het snel en zorgvuldig invullen van een open positie. Regie op het wervingsproces is vaak cruciaal in het succesvol invullen van een nichemarkt functie. Een goede recruiter is inkoper, verkoper, consultant en projectleider tegelijk. Niet elke organisatie heeft het volume om zo’n eigen recruiter in dienst te nemen.

De oplossing

Daar heeft Mister Jobs de oplossing voor. Bij ons kun je een interim recruiter ‘your own mr. jobs’, ook deeltijd, inhuren voor de invulling van specifieke rollen. Dit geeft focus aan de rollen die open staan, en een stuurbaar resultaat, tegen een veel gunstiger tarief dan je gewend bent bij werving & selectie. Daarbij leveren wij altijd maatwerk aansluitend bij de behoefte van de organisatie.

Mister Jobs werkt door heel Europa en de VS voor het vinden van de juiste match;

  • Werving & selectie
  • Executive Search
  • Interim Recruitment
  • Tijdelijke Interim inzet ICT personeel
  • Mister Jobs Total Talent Management
  • Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Over ons