Sr Front-End developer Utrecht

Vast
Utrecht
Geplaatst 2 jaar geleden

Onze klant, een Scale-Up helpt opdrachtgevers hun informatiebewustzijn te optimaliseren door het combineren van didactiek met psychologie, gamification en communicatie.  Het is een  groeiende organisatie en werken voor overheden, de zorg en commerciële dienstverleners in verschillende branches en landen. Maar bovenal een club waar jij als individu kan groeien, het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen.

Heb jij affiniteit met security en/of privacy? Wil jij bijdragen aan een informatieveilige samenleving op een innovatieve manier? Houd je van een omgeving die altijd in beweging is?

Wat ga je doen:

Je komt in team terecht, waar je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de volledig herbouw van de bedrijfsapplicaties.

Je werkt nauw samen met het management om de nieuwe programmatuur schaalbaar te maken en stippelt samen met de CTO ( meewerkend voorman) de Roadmap uit. Hierbij heb je grote invloed in de te gebruiken stack en ideeën specialisten die bij onze programma’s betrokken zijn. Je hebt een proactieve houding, je beheert je eigen planning en schakelt snel wanneer dat nodig is. Je werkt graag in teamverband en je weet wat er van je verwacht wordt. 

Wat zoekt onze klant:

  1. Stack: Angular/React/Vue (free to choose) for API based frontend
  2. Buzzwords: Nx workspace or similar component/monorepo architecture (i.e micro-frontend), Containers & CI/CD, consistent message based API, DevOps

Whats in it for you:

  • een uitdagende positie waar je kunt meewerken aan de bouwstenen van het bedrijf
  • een plek waar alle ruimte is voor eigen initiatieven en je veel kunt leren;
  • een prettige balans tussen thuis en op kantoor werken;

Meer weten? neem dan contact op met Mister Jobs

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.