Public Cloud Engineer Utrecht

Vast
Utrecht
Geplaatst 3 jaar geleden

Lijkt jou het leuk om onderdeel uit te maken van een technisch hoogstaande IT organisatie die hard aan het groeien is? Heb jij daarnaast de ambitie om je verder te ontwikkelen als IT professional én werk jij graag in een informeel team waar kennisdeling en coaching centraal staan? Dan ben jij de engineer die we zoeken!

Mijn klant is een Cloud Platform provider, en is een gerenommeerde naam in de zorgsector, uniek in haar dienstverlening! De PaaS (Platform as a Service) is technisch dan ook van hoge kwaliteit. Het bedrijf kenmerkt zich als zeer informeel, korte lijnen en staat bekend om haar technisch hoge niveau. Het gaat om een vaste baan bij een voor de verandering eens geen detacheerder of zzp club, maar een ICT-organisatie die haar sporen heeft verdiend! Door het grote aantal klanten heb je de afwisseling die je gewend bent bij detachering maar niet de nadelen.

Wat ga je doen

Als Public Cloud Engineer werk je bij onze klant voor de sectoren zorg en overheid. Voor ruim 200 klanten wordt maatwerk-ICT geleverd en het datacentrum wordt gehost op locatie bij onze opdrachtgever in Utrecht. Samen met ruim 180 medewerkers voorzien jullie de klanten van een zorgeloos gebruik van een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten.

Wat kan jij ?

  • Microsoft Azure (o.a. Azure IaaS, Azure AD & Security)
  • Windows 10
  • Mobile devices (Apple, Android)
  • Microsoft Intune
  • Office 365 (Teams, OneDrive for Business, ProPlus)
  • PowerShell

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.