Medior Salesforce tester in Amsterdam

Vast
Amsterdam
Geplaatst 2 jaar geleden

Ben jij verbindend, vastberaden en vooruitstreven?  Jij krijgt energie om het testen naar een hoger niveau te brengen en je neemt jouw collega’s mee in dat proces. Je denkt vooruit, vraagt door en hebt zicht op impact.

Waar ga je werken?

De klant is volop in beweging. Afgelopen jaar is de nieuwe Strategie 2030 ontwikkeld. Onderdeel van onze strategie is de vrije manier van werken. Dit betekent dat je werkt in zelfsturende teams met veel ruimte voor talentontwikkeling, pro-activiteit en eigen verantwoordelijkheid. Binnen ICT betekend dat dus ook het werken in Agile/Scrum-teams. Vanuit je rol lever je een bijdrage aan de hele organisatie. Dat doe je op dit moment zo veel mogelijk vanuit huis, met behulp van Microsoft Teams en systemen in de cloud. Of op het kantoor in Amsterdam.

Er is een modern applicatielandschap aanwezig, volledig in de cloud. Hierdoor is de werkwijze goed ontwikkeld. De uitdaging is aan jou om deze nieuwe wereld continu te ontwikkelen en innovatief te houden. 

Wat ga je doen?

Het ICT team bestaat uit meerdere scrumteams. Deze scrumteams zijn elk verantwoordelijk voor de doorontwikkeling én het beheer van één of meerdere bedrijfsapplicaties. Jij werkt primair bij het scrumteam Salesforce Cloud dat als taak heeft het vergroten van onze CRM-competentie. Dit scrumteam bestaat uit vijf andere collega’s.

Naast je primaire aandacht voor het testen van aanpassingen binnen Salesforce ben je ook verantwoordelijk voor:

  • Bepalen, uitwerken én implementeren van een teststrategie;
  • Uitwerken van testscripts;
  • Rapporteren over uitgevoerde testen;
  • Onderzoek naar mogelijkheden geautomatiseerd testen en eventueel coördineren van het opzetten hiervan.

Meer weten neem dan contact op! Mister Jobs vertelt je graag meer!

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.